.

.

De la distanță fără Fir de Control de 20 de Frecvență Vibratoare Ou Vibrator rezistent la apa #E015C#

De la distanță fără Fir de Control de 20 de Frecvență Vibratoare Ou Vibrator rezistent la apa E015C

RON 19.32
RON 17.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Material : ABS Culoare : Ca imagine arată Impermeabil oul vibrator este un masaj personal, care este controlat de la distanță printr-o telecomandă fără fir de mână set pentru a Alege între diferite setări de vibrații și modele pentru a păstra patner ghicitul și așteaptă cu nerăbdare pentru următoarea iubesc Putere : Ou : 2 buc AAA baterie, Telecomanda : 23 A (nu include) Dimensiune Ou : 3*8cm/1.18"x3.15" de la Distanță Dimensiune : 4cm*8cm/1.57"x3.15" gama de Wireless : 12-15m Cantitate : 1 Set Notă :
1. Bunurile sunt trimise la întâmplare, nu poate selectabil culoare. Poate va trimite aceeași culoare, sper că puteți înțelege.
2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! 1 Set x 20 de Frecvență Wireless Remote Control Vibrator Ou Impermeabil Vibrato ( trimis la întâmplare )
Livrare : Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut. FAQ : 1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu? Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. 2. Este produs de același fel de poze? Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine. 3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc? Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
OOTDTY
Mărfuri De Certificare A Calității:
3C
Material:
ABS
Tip De Element:
Vibratoare

Alegerea clientului