.

.

Termostat Digital PID Controler de Temperatura Reglementare în 24V DC AC, Termocuplu K sau J senzor de Intrare, Tensiunea de Ieșire pentru RSS

Termostat Digital PID Controler de Temperatura Reglementare în 24V DC AC, Termocuplu K sau J senzor de Intrare, Tensiunea de Ieșire pentru RSS

RON 74.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Digital Dual RKC PID Controler de Temperatura REX-C100,Termocuplu/CDT de intrare,Ieșire SSR, Putere în 24 V DC/AC
Intrare : Termocuplu/RTD
Ieșire : RSS
Alarma : 1
Putere : 24 V DC/AC
Caracteristici :
Aceasta este o ofertă pentru un afișaj dual universal digital programabil de temperatura controller care suporta mai multe tipuri de termocuplu senzor . Acesta poate fi alimentat cu 24 V DC/AC, Consum 5 VA. DIN 1/16.
Model : REX-C100, Universal Intrare+ieșire SSR control PID
Specificatii : Display : afișaj Dual pentru Celsius (C) Gama : - 0-400 C (Numai atunci când cu fabrica tip K termocuplu)
Termocuplu K,J,S,E,R,Wre3 ~ Wre25
Termo Rezistor : PT100, Cu50 Principal de Ieșire : RELEU PID de răcire/încălzire de control 1 RELEU de alarmă : Normal deschis, capacitate 250 V/3 A AC sau 30 V/3 A DC 7 diferite Dual combinații de Ieșire cu : high / low / high deviere / abatere ușoară /interval / de interval / ruperea alarma Precizie : 0.5% de Intrare : K,J,E,R,S,PT100,Cu50 Dimensiune : DIN : 1/16 (48 mm x 48 mm x 110 mm) Greutate : aproximativ 200g Individual programabil PID parametri de control .
P, I, d, controlul perioadă, filtru digital coeficient, și mai mult Tensiunea de ieșire de control gata să se conecteze RSS design Compact :
DIN 1/8 mare factor de formă pentru a fi inclus/build-in pentru produsul dumneavoastră. Intrare : TC(K, J, S, E) / RTD (Pt100, CU50) intrare universală, sau 0-20m A semnal. Ieșire de Control : SSR ieșire de Alarmă : 1 ieșire linie, 7 tipuri de modul de alarmă : high/low/high deviere/abatere ușoară/interval/de interval/rupere de alarmă. Sursa de Alimentare : 24 V DC/AC
Pachetul include :
1 BUC X PID Digital Controler de Temperatura SSR de ieșire ( în 24 V DC/AC PUTERE , NU includ termocuplu )
1 BUC x Manual de Utilizare engleză
Dacă aveți nevoie de alte caietul de sarcini, va rugam sa ne lăsați mesaje de la noi înainte de plata sau a găsi alte link-uri corecte din Magazinul nostru online. Multumesc.
Alte Produse din magazinul nostru :

Principalele caracteristici

Stil:
În Picioare În Stația De
Putere Tip:
incarcator
Numărul De Model:
C100-24V-SSR
Max Măsurare A Temperaturii:
120°C Și Mai Sus
Teoria:
controler de temperatura
Tip Display:
Digital
Nume De Brand:
SINOTIMER
Utilizare:
Industriale
Dimensiunea De Afișare:
1.9 Inci & Sub
Dimensiune:
48*48mm
Intrare:
Universal
Control de ieșire:
RSS
Ieșire de alarmă:
ALM1
Display:
Celsius °C
Alimentare:
24V DC/AC

Alegerea clientului