.

.

JJC Camera balansul de Alb Corecte 3-în-1Color Echilibrare Instrument Cu Curea de Gât 130x100x24mm Digital Grey Card pentru Canon/Nikon/Sony

JJC Camera balansul de Alb Corecte 3-în-1Color Echilibrare Instrument Cu Curea de Gât 130x100x24mm Digital Grey Card pentru Canon/Nikon/Sony

RON 35.96
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


JJC Camera balansul de Alb Corecte 3-în-1 Color Echilibrare Instrument Cu Curea de Gât 130x100x24mm Digital Grey Card pentru Canon/Nikon/Sony
JJC GC-3 3-în-1 Digital Grey Card este un multi-funcție de sistem, care are multe funcții pentru atât convenționale și camere digitale. Cu țările în curs de fotografie digitală, balansul de culoare a devenit o responsabilitate de fiecare fotograf. Majoritatea camerelor digitale au un balans de alb automat (AWB) caracteristică built-in. AWB utilizează date de imagine din zonele luminoase în fotografiat scena pentru a seta temperatura de culoare. Cu toate acestea, într-o scenă cu nr zonele luminoase, sau dacă lumina are o culoare foarte puternica exprimate, chiar scumpe camere digitale SLR va efectua slab. Acum, veți avea nevoie de grey card sau card alb pentru a seta un adevărat balansul de alb, rezultând într-o mai bună înregistrare de toate culorile. În plus, va fi capabil pentru a seta expunerea corectă folosind 18% neuronale grey card la fel de bine. Black card poate fi folosit pentru a bloca departe răzlețe de lumină pentru a obține o expunere normală.
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4 ) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6) Ne-ar dori să reamintesc faptul că taxele de import,impozitele sau cost suplimentar adus de obiceiurile locale vor fi responsabile pentru cumpărători.Pentru mai multe detalii,puteți consulta la obiceiurile locale înainte de a cumpăra produse.
7) Vom oferi, de asemenea, UPS,DHL mai rapid mod de transport maritim în cazul în care ai nevoie urgent de produse.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
JJC
Pachet:
Da
Numărul De Model:
GC-3
Numele:
digital grey card
Greutate netă:
44g
Greutate brută:
82g
Dimensiunea Reala:
130*100*24mm
Material:
ABS
Dimensiune ambalare:
22*17*14mm

Alegerea clientului