.

.

Design Sabii Katana - HanBon Forge, vă rugăm să ne trimiteți mesaje în primul rând!

Design Sabii Katana - HanBon Forge, vă rugăm să ne trimiteți mesaje în primul rând!

RON 1196.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


* Han Bon Forge Co., Ltd. a fost înființată în 2007, este un producător profesionale de săbii,cu masterat cu experiență și muncitori, situat în Yuxi, Zhejiang.
* Longquan sabia originea în Primăvara și Toamna și Statele Beligerante Perioade de China,care are peste mii de ani de istorie si este renumit pentru superb forge tehnologie și experiență bogată de săbii.
* Avem o mică fabrică în Yuxi.Compania noastra de aprovizionare cu amănuntul,cu ridicata și personalizate săbii, 100% handmade, vânzare directă, de asigurare a calității, servicii post-vanzare.
* Ce putem furniza : (1). Sabii japoneze, inclusiv katana, wakizashi, tanto, naginata, ninja, sabie set. (2). Săbii chineză, inclusiv "Dao" și "Jian".
Cum pot personaliza sabia mea ?
* Este ușor pentru a proiecta propria ta sabie, vă rugăm să pur și simplu lista toate detaliile prin mesaj sau e-mail. Vom face ceea ce este necesar.
Pasul 1 . Alege o lama
*AISI 1060 Lama din Otel : acest lucru este normal din oțel în magazinul nostru, nu e nici o problemă să taie prin proaspete bambus, acoperit de copaci, paie, rogojini și așa mai departe.
*Pliat Lama din Otel : este pliat de 13 ori crearea de 8192 straturi care nu numai că arată frumos, dar are, de asemenea, flexibilitate.
*9260 Primăvară Lama din Oțel : oțel de arc este utilizat în a face săbii datorita nivelului ridicat de curgere, rezistența la deformare și capacitatea sa de a reveni la forma sa originală, fără nici o distorsiune.
*AISI 1095 Lama din Otel : acest tip de lama este mai bine pentru tăiere,are duritate și flexibilitate .
*Argila Temperat Lama : cum ar lama este bine rafinat și temperat, un lut special este aplicat pe lama de mână, folosind un strat subțire care acoperă aproape de margine și un strat mai gros peste restul de lama,acest lucru duce la o relativ repede de răcire de la marginea timpul de stingere, producând o margine dură și moale înapoi. frumoasa real hamon pe lamă este, de asemenea, urmare a diferențelor de răcire a lamei (călire și revenire).
*Kobuse construcție lama(1095 Oțel +Pliat Lama din Otel+lut temperat) : este construită din două tipuri diferite de oțel, miezul de oțel și exterior din oțel, în cazul în care miezul de oțel este învelit cu exterior din oțel. miezul de oțel este mai greu decât exterior din oțel.
* Black& red culoare lama : este lama din otel damasc în sine, de culoare negru și roșu se face prin procesul de galvanizare cu speciale tratate pe suprafața lamei, astfel încât acest lucru nu numai că arată frumos, dar, de asemenea, pot evita ruginirea.

Principalele caracteristici

Tema:
Sport
Caracteristică Regională:
Japonia
Nume De Brand:
HANBONKATANA
Stil:
Japonia Stil
Material:
Metal
is_customized:
Yes
producător:
HanBon forge
Tehnologia De Forjare:
Manual
Stil:
Personalizat Sabie

Alegerea clientului