.

.

1buc/mulțime de mari dimensiuni 400*300MM Dreptunghi DIY proiector Fresnel Lentila Focala 510 mm înălțime concentrat obiectiv

1buc/mulțime de mari dimensiuni 400*300MM Dreptunghi DIY proiector Fresnel Lentila Focala 510 mm înălțime concentrat obiectiv

RON 120.00
RON 114.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

1buc/mulțime de mari dimensiuni 400*300 MM Dreptunghi DIY proiector Fresnel Lentila Focala 510 mm înălțime concentrat obiectiv
Pakage includ :
lentila fresnel 1 bucata
O serie de canale concentrice pe o suprafață plană, subțire bucată de plastic face posibil un diametru mare, ușor și ieftin obiectiv cu o scurtă distanță focală. Fiecare canal acționează ca un minut refractare aspect capabil de îndoire lumină, oferind astfel mai mari de transmisie decât un obiectiv convențional de aceeași lungime focală.

Lentilele Fresnel este simplă introducere
Cât mai devreme în secolul al 18-lea (1748), se constată că energetice tradiționale refracție lentile avut loc doar la suprafața și de a elimina cât mai mult de partea de mijloc, și să păstreze curbura suprafeței, a format un strat subțire plat obiectiv, pot încă menține o bună transmisie energetică.
Lentila Fresnel pentru a forma un strat subțire obiectiv plat, profil arata ca o formă de dinți de fierăstrău, dar de fapt fiecare adiacente Unghiul lamei este în continuă schimbare, Unghiul de schimbare este, în scopul de a concentra lumina converg spre același loc.
Clasificarea lentila Fresnel :
În funcție de concentrarea acesteia în diferite forme, pot fi împărțite în punctul de focalizare lentila Fresnel și linia de focalizare lentila Fresnel.
Punct de focalizare lentila Fresnel :
Uită-te la față ca un set dart, este compus dintr-un inel o inel de cercuri concentrice :
Liniar lentila Fresnel este relativ la punctul de focalizare în termeni de lentile Fresnel, sale pozitive forma arata ca obturatorului, uita-te la profil, Este, de asemenea, punctul de a schimba formă de dinți de fierăstrău, spre deosebire de disc lentila Fresnel, aceasta lumina de focalizare pentru a forma o linie dreaptă :
Lentile Fresnel sunt cel mai des folosite în lumina colectarea de aplicații,cum ar fi condensator sisteme sau emițător/detector de setari. Lentile Fresnel poate fi, de asemenea, folosite ca lupe sau lentile de proiecție.Acest Obiectiv este, de asemenea, o mare pentru scrisul în cărți, reviste,hărți,telefon,retete,etc. Acest lucru poate fi într-adevăr o mare cadou pentru copii ca o jucărie și oameni în vârstă care au nevoie de ajutor vizual.
1buc/mulțime de mari dimensiuni 400*300 MM Dreptunghi DIY proiector Fresnel Lentila Focala 510 mm înălțime concentrat obiectiv

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
FGHGF

Alegerea clientului