.

.

bucătărie spargatorul de nuci aliaj rapid nuc craker coajă de nucă deschizator de Migdale, Pecan, Alune de Mână sheller piulița de polizor

bucătărie spargatorul de nuci aliaj rapid nuc craker coajă de nucă deschizator de Migdale, Pecan, Alune de Mână sheller piulița de polizor

RON 14.52
RON 12.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

bucătărie spargatorul de nuci aliaj rapid nuc craker coajă de nucă deschizator de Migdale, Pecan, Alune de Mână sheller piuliță polizor Caracteristici :
1. Acest brand nou de rachete spargatorul de nuci este proiectat pentru a sparge nuci coajă moale
2. Mai repede, mai bine și mai ușor decât orice alt spargatorul de nuci.
3. Complet reglabil pentru a sparge nuci Pecan, migdale, nuci, alune si alte nuci coajă moale.
4. Multi-funcțional deschizător de nuci și deșurubarea capacului
Caietul de sarcini :
1. Material : aliaj de Aluminiu
2. Dimensiune : Aprox. 16 cm X 4 cm X 5.5 cm (L*W*T)
3. Culoare : așa Cum se arată
1 x spargatorul de Nuci
Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni). A se vedea mai jos pentru timpul de livrare colectare a datelor cantitative :
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

Principalele caracteristici

Fructe & Legume Instrumente De Tip:
Piulița De Biscuiti
Material:
Metal
certificare:
CIQ
Caracteristică:
Aprovizionat
Nume De Brand:
Aihogard
Tip:
Fructe & Legume Instrumente

Alegerea clientului