.

.

Moda noua marmură albă design antiderapant rezistent, nu se decoloreaza personalizate dreptunghiulară mouse pad calculator bun jocuri pe calculator ca un gif

Moda noua marmură albă design antiderapant rezistent, nu se decoloreaza personalizate dreptunghiulară mouse pad calculator bun jocuri pe calculator ca un gif

RON 9.96
RON 9.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Dragi prieteni! Pentru ca putem coopera mai plăcut, în scopul de a evita provoca dispute inutile, vă rugăm să asigurați-vă că citiți cu atenție mai jos!
1. Despre calitate : 2 MM grosime variază de la 1,8 la 2,2 MM
2. Despre eroare : deoarece cauciucul are scalabilitate, specificațiile produselor pot fi la fel de exacte ca de oțel, eroarea de grosimea va fi de 0,2 MM sau așa. Sugerez să utilizați bandă pentru a măsura standard de măsurare grosime.
3. Despre miros : în comparație cu al nostru, mouse pad-ului poate fi spus să fie pe piață acum gustul cel mai mic, în general, nu este aproape de nas la mirosul nu este la gust. Uneori, un pic ocupat, mouse pad-uri sunt doar demisionat din linia de producție pentru prelucrarea și ambalarea, nu am timp de loc, doar un pic de cauciuc lăzi deschise, expunerea la loc cu câteva zile ar fi mult mai bine.
4. Despre imprimare : monocrom mouse-ul mat cuvânt va atingeți ușor atingeți, este normal, nu afectează utilizarea. Trebuie inevitabil individuale imprimate ușor strâmb, aparține fenomen normal. Vă rugăm să nu vă deranjează foarte mult.
5. Despre culoare : clienți individuali, reacție după primirea de bunuri nu sunt mulțumiți cu bunuri culoare înclinat subțire sau un pic de întuneric, lumină și așa mai departe, aici trebuie să amintim general, computer de redare (proiect) de producție, proiectare și cele efective tipărite, cât de mult va o mică diferență între efectul real al dar nu atât de cumpărători, vă rugăm să fiți siguri. Dacă culoarea exigenți cumpărători vă rugăm să înțelegeți, în timp util și am de comunicare, pentru a evita culoarea nu este mulțumit cauza litigiului, nu va fi responsabil pentru fabrica noastră, stimate cumpărător, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.
6. Mouse pad-uri este nevoie pentru a încărca fotografii personalizate pentru clienți, vă rugăm să comunice cu mine, voi în funcție de cererea dumneavoastră pentru a face să vă doriți să, efectul de satisfacție după cumpărare. După confirmare, cum ar fi cuvântul, mai multe cuvinte a apărut, typo, fenomen, cum ar fi de culegere nu este mulțumit cu responsabilitatea lor de către client.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
Mairuige
Stil:
încălzit
Numărul De Model:
148
Material:
Cauciuc
Pachet:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Dimensiune:
M
culoare:
Ca imagine arată
Stil:
jocuri
Caietul de sarcini:
180*220*2mm
En-gros:
Da
personalizat:
Suport
Dimensiune:
290*250*2mm
Dimensiunea:
250*200*2mm

Alegerea clientului