.

.

CNC 50mm Regulat Clip-On-uri ghidon ghidon Furculita Tub O Pereche Negru/Aur/Argint Motocicleta Handbar Clip On Clipon

CNC 50mm Regulat Clip-On-uri ghidon ghidon Furculita Tub O Pereche Negru/Aur/Argint Motocicleta Handbar Clip On Clipon

RON 163.96
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Bun clip de pe ghidon este un punct de înlocuire ghidon cu o uimitoare putere. puteți înlocui pur și simplu ghidon tub în loc de întregul ghidon de fixare din oțel Inoxidabil și plastic delrin se termină adăuga atinge de finisare.acum este timpul pentru tine pentru a face upgrade vehiculul dumneavoastră.
Dimensiune : Clip-On Mâner Baruri 50mm
Detalii produs - Brand Nou 1 Pereche Culoare : Negru/Argint/Aur (dacă aveți nevoie de alte culori, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii) Material : Prelucrate din butuc solid , T6061 de Înaltă Calitate, Maner din Aluminiu, Bar Dimensiune : 22mm ( 7/8 inch) Lungime : 295mm Ușor de instalat, Fără Instrucțiuni de Instalare Gata pentru a Instala Complet Clip-On Set Bare, Instrucțiunile nu sunt incluse. te Rog măsura furculita inainte de a comanda.
Cumpărătorii Internaționale-Vă Rugăm Să Rețineți :
1.Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Mânere
Articol Diametru:
2.2cm
Tip De Material:
6061 T6 De Aluminiu
Numele Modelului:
50mm regulat clip-on-uri
Lățime Produs:
2.2cm
Nume De Brand:
ELFRhino
Articol Greutate:
0.8kg
Element De Lungime:
29.5cm
culoare:
Negru/Aur/Argint

Alegerea clientului