.

.

Uz Profesional Brațul Machiaj Perie Uscat Burete Curat Curat De Culoare Instrument De Machiaj Fard De Pleoape Curat Burete De Culoare Remover

Uz Profesional Brațul Machiaj Perie Uscat Burete Curat Curat De Culoare Instrument De Machiaj Fard De Pleoape Curat Burete De Culoare Remover

RON 13.28
RON 11.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,vă Rugăm să Ne Contactați, vă Mulțumesc foarte mult!!!
Uz profesional Brațul Machiaj Perie Uscat Burete Curat Curat de Culoare Instrument de Machiaj Fard de pleoape Curat Burete de Culoare Remover Caracteristici : - 3 Secunde Culoare , - spalare Rapida ,Pune plat să se usuce . - Ușor de transportat Direcții : - Alunecare perie fard de ochi , împotriva burete negru pentru îndepărtarea culoare . Buretele poate fi spălat cu un săpun fără parfum și apă caldă . Pune plat să se usuce . Notă : Doar pentru pulbere uscată
Note :
1. Vă rugăm să permiteți-1-2 CM diferenta din cauza manuală de măsurare.
2. Culoare pot fi ușor diferite de imagini din cauza ecran de computer rezoluția, luminozitatea, contrastul etc. Sper înțelegere. Au o frumoasă zi de cumpărături!
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
FAQ :
1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Machiaj Trusa De Scule
Material:
Plastic
Cantitatea:
1 buc
Dimensiune:
As Picture Show
Numărul De Model:
Pensula De Machiaj
Nume De Brand:
GUJHUI

Alegerea clientului