.

.

Barrow PMMA DDC Pompa de Integrare Rezervor Mod Kit PBTT-BTB Pompei Capacul superior

Barrow PMMA DDC Pompa de Integrare Rezervor Mod Kit PBTT-BTB Pompei Capacul superior

RON 71.80
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Despre Barrow
BARROW brand se angajează să creeze cele mai potrivite pentru produsele tale. Materii prime de înaltă calitate + mediu profesionist de acoperire. Rafinat tehnologia de producție + întregul lanț produse de control. De mare valoare produse + rezonabil prețul produsului. Deoarece accentul, atât de profesionist.
Oficial suntem dealer autorizat, oferim cele mai bune produse și servicii conexe de consultanță tehnică.
Caracteristic & Caietul De Sarcini
Capacul rezervorului de apă soluție de integrare pentru DDC/MCP355/MCP350 serie pompa
Capacul pompei și rezervorul de apă pot fi combinate în mod liber și de separare, pompa capacul poate fi folosit separat sub stare de separare, și puteți cumpăra mai târziu, un corp tub componente de lungimi diferite pentru a face upgrade
Material : PMMA, POM
Subiect : G1/4
Pompa neagra de sus și se acoperă
Dimensiune
3080 : 62mm x 62 MM x de 114,3 MM
3130 : 62mm x 62 MM x 164.3 MM
3180 : 62mm x 62 MM x 214.3 MM
3230 : 62mm x 62 MM x 264.3 MM Termen Despre Elementele 1.Deoarece alegerea de cumpărături pe Internet, să păstreze o bună comunicare pentru a rezolva problemele care pot apărea și, dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna Ali mesaj.
2.Dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la produse sau afacere, vă rugăm să ne contactați, sperăm toate cumpărător satisfacție produsele noastre, Aliexpress, nu poate anula feedback-ul, dacă cumpărătorul ca a plecat feedback-ul rău fără a comunica, vă rugăm să nu cumpere de la magazinul nostru, vă Mulțumesc pentru cooperare 3.Element de culoare afișate pe monitor și culoarea reală nu poate fi exact la fel, vă rugăm să înțelegeți
Despre Transport 1. Noi nu platim taxe vamale, este responsabilitatea cumpărătorului, dacă taxa vamală cauzate cumpărătorilor să se întoarcă, noi nu restituie taxa de transport.
2.Timpul estimat de transport arată pe aliexpress numai pentru referință, nimeni nu poate garanta că pachetul va ajunge în timp de asteptat, nici noi, nici Aliexpress poate controla timpul de transport cost, deci noi nu oferim Livrare La timp garanții, dar putem garanta că cumpărătorul va fi capabil de a obține bunuri sau a obține o rambursare completă după problema de transport.
3.Dacă este posibil, vă rugăm să verificați întotdeauna de urmărire numărul de parcelă pentru a se asigura că pachetele nu vor fi returnate dacă livrarea eșec.
4.Dacă cumpărare în vrac, vă rugăm să contactați-mă, voi alege mai rezonabil și economic mod de transport pentru tine.

Principalele caracteristici

Lama Cantitate:
BTB3080, BTB3130, BTB3180, BTB3230
Nume De Brand:
BARROW
Cerere:
Caz De Calculator
Linii:
Nici unul
Numărul De Model:
PBTT-BTB3080 PBTT-BTB3130 PBTT-BTB3180 PBTT-BTB3230
Tip:
apă de răcire

Alegerea clientului