.

.

Einkshop 50g Bun Gear Grease Ulei Pentru Samsung Pentru fratele pentru lexmark Pentru imprimante 3d de cerneală de imprimantă de lubrifiere

Einkshop 50g Bun Gear Grease Ulei Pentru Samsung Pentru fratele pentru lexmark Pentru imprimante 3d de cerneală de imprimantă de lubrifiere

RON 28.84
RON 25.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Gear Grease Ulei
Denumire produs : Echipament de Grăsime de Grăsime /Ulei /Unsoare Siliconică
Folosit pentru : samsung unsoare / pentru fratele unsoare / pentru lexmark lubrifiere Pachet : CUTIE Neutru Pachetului Stare : nou Compatibil
Transport :
1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.
2. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.
3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări
transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
4. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Plata :
1. Acceptam Alipay,. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3. Dacă puteți't checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Garanție :
1. 12 luni Producător's de Garanție . Cumpara cu incredere!
2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.
3. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.
4. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.
Politici :
1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
2. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele

Principalele caracteristici

culoare:
Alb
Nume De Brand:
einkshop
Numărul De Model:
Pentru samsung gear lubrifiere
Tip:
Alte
BUC:
1buc
Potrivit pentru imprimanta:
Pentru Gear grease
Starea:
Noi si efect de lubrifiere
Numele produsului:
Se Unge Cu Ulei De Vaselină Siliconică
Greutate:
50 gram
unsoare siliconică:
Reduce zgomotul
Pentru lexmark unsoare :
Pentru lexmark lubrifiere

Alegerea clientului