.

.

Dunlop Prim-Ton Standard Sculptat Forma și Primetone Triunghi Sculptat Plectrum Alege Mediator

Dunlop Prim-Ton Standard Sculptat Forma și Primetone Triunghi Sculptat Plectrum Alege Mediator

RON 11.20
RON 11.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Privire de ANSAMBLU
Primetone Standard Sculptat Plectra va aluneca pe siruri de caractere si scoate adevărata voce și claritate a instrumentului. Cu mâna-lustruite marginile sculptate, aceste ponturi permite pentru rapid, articulat se execută și fără efort vibreze. Realizate din Ultex pentru durabilitate maximă și superior tonal definiție. Disponibil în trei forme diferite, cu un profil redus grip sau o buna tradiționale de suprafață.
Primetone Triunghi Sculptat Plectra va aluneca pe siruri de caractere si scoate adevărata voce și claritate a instrumentului. Cu mâna-lustruite marginile sculptate, aceste ponturi permite pentru rapid, articulat se execută și fără efort vibreze. Realizate din Ultex pentru durabilitate maximă și superior tonal definiție. Disponibil în trei forme diferite, cu un profil redus grip sau o buna tradiționale de suprafață.

Principalele caracteristici

culoare:
Standard de 73mm, Standard de 88 mm, Standard de 96 mm, Standard de 100 mm, Standard de 130mm, Standard de 150 mm, Standard 1 set de 6, Triunghi 140mm, Triunghi 150mm
Nume De Brand:
Dunlop
Numărul De Model:
AALP01
Tip:
Alege

Alegerea clientului