.

.

SJCAM Accesorii SJ6 Legenda Filtru UV Lentile de Sticlă Capac de Protecție pentru SJCAM SJ6 Legenda Sport de Acțiune aparat de Fotografiat

SJCAM Accesorii SJ6 Legenda Filtru UV Lentile de Sticlă Capac de Protecție pentru SJCAM SJ6 Legenda Sport de Acțiune aparat de Fotografiat

RON 24.96
RON 20.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


SJCAM Accesorii SJ6 Legenda Filtru UV Lentile de Sticlă Capac de Protecție pentru SJCAM SJ6 Legenda Sport de Acțiune aparat de Fotografiat
Caracteristică : se potrivesc Doar pentru original SJCAM SJ6 Legenda Material : Sticla si plastic
Pachetul Include :
1 x filtru UV
Aparatul nu ESTE inclus!
1.Vă recomandăm plata prin on-line,dacă aveți nevoie de mai multe informații,vă rugăm să ne contactați. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 20 de zile de la plasarea comenzii,in caz contrar comanda va fi anulată de către sistem.
3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact(numele Complet pentru limba rusă),adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
4.Dacă plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem. 1.Putem livra produsele cu transport gratuit prin China Post Air Mail,ora de sosire este foarte foarte lent,mediu de ora de sosire este de aproximativ 25 de zile,trebuie să așteptați aproximativ 40-60 de zile, uneori în vânzare la cald sezon.
2.Alte metode de transport, cum ar fi EMS,DHL,UPS,Fed EX etc nu sunt pentru transport gratuit.
3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente,intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
4.Cumpărătorii vă rugăm să fie remarcat este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxe de import dacă există. Atunci când aveți cerințe specifice privind declare valoarea pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați prin ordin mesaj. 1.Toate produsele sunt testate inainte de livrare, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de elemente într-o singură săptămână.
2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate încărcătoarele de a se întoarce și reshipping.
3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii.Cauze antropice ca defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.
4.Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când ne trimite înapoi.
5.Fără indicație specială toate bunurile au 13 luni de garanție,timp pentru a începe numărarea de la ai primit produsele.

Principalele caracteristici

Tip:
Camera De Acțiune Accesorii Kituri
Numărul De Model:
pentru sjcam sj6 legenda
Nume De Brand:
sjcam
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca:
sjcam
Material:
pentru sjcam sj6

Alegerea clientului