.

.

FUERAN HDMI Pass-Through EDID Emulator pentru utilizarea cu video separatoare, Întrerupătoare și Prelungitoare

FUERAN HDMI Pass-Through EDID Emulator pentru utilizarea cu video separatoare, Întrerupătoare și Prelungitoare

RON 55.96
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Declarația grave (apare Pe piață un număr mare de bancnote contrafăcute "FUERAN" marca comercială a produselor, haos freca logo-ul de brand produse, de calitate, de calitate inferioara, încălcări grave ale "FUERAN" drepturile de proprietate intelectuală, "FUERAN" marcă în vânzare numai în vânzarea de magazin. Dacă cumpărătorii din alte magazine pentru a cumpara produsul ce probleme de calitate, "FUERAN" nu este responsabil! Te rog cumpărătorii înțeleg "FUERAN" a marcat, riguros înșelați!) HDMI blocare EDID poate fi folosit în mod stabil la 4 [email protected] hz, și 2 [email protected] Hz, și poate servi ca un virtual monitor atunci când nu este folosit. Ordinea corectă de toate ecranele. Cu cea mai mare rezoluție 4 [email protected] Hz și poate servi ca un virtual monitor atunci când nu este folosit. La unerected EDID de blocare va restabili sale nu au legătură situația când firul este oprit. Instalați EDID de blocare a ecranului și să rămână despicare de stat. SUPORT : HDMI 2.0
Suport sincronizare audio/video output : HDMI este inițial de semnal audio.
Adevărat plug and play, hot swap și nu este nevoie să setați : plug and play este aplicabilă directă conexiune cu un computer de tip notebook, PC, desktop computer, DVD, Blu-ray player și alte dispozitive electrice și hot swap poate fi, de asemenea, în legătură cu aceste dispozitive(semnalul audio nu va fi afectată în cazul în care semnalul este reconectat la timp atunci când deconectați de semnal este acum deconectat și conectat.) Se poate servi ca un ecran virtual. Atunci când monitorul este oprit și neputincios sau monitor linie este hot-swappable, se poate asigura în condiții de siguranță a semnalului video, stabilitatea ecran și fereastra, și ordinea.
Pentru a rezolva rezoluția ecranului sărituri problemă în utilizarea de comutare.Acesta poate fi folosit doar pentru a conecta un simulator cu fiecare intrare HDMI de la computer. Acesta susține AMD multi-ecran grafic despicare extensia modul split screen, și eyefinity larg domeniu multi-ecran despicare modul(atunci Când monitorul linie este smuls cu energie electrică, ecranul TV de perete de afișare nu vor fi afectate, singurul lider relevante întuneric ecran și alte ecrane de imobile.) Acesta suporta Nvidia grafică multi-ecran de ieșire, și ordinea de ecran rămâne aceeași atunci când este repornit.
Rezolva problemele de unele LED ecrane mari și ecran de bruiaj.
Dimensiune Produs : 1.5*0.7*2.7
Dimensiune cutie : 0.4 OU
net greutate : 0.

Principalele caracteristici

Lungime cablu:
Alte
culoare:
Aur
Pachet:
Da
Numărul De Model:
HDMI-EDID [email protected]
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
FUERAN
Tip:
Cablu Adaptor

Alegerea clientului