.

.

Vehemo 20buc Rosu si Albastru Scotchlocks Fixați Pe Sârmă Electrică Conectori de Cablu de Sârmă Splicer Terminal Lipitură de Sertizare

Vehemo 20buc Rosu si Albastru Scotchlocks Fixați Pe Sârmă Electrică Conectori de Cablu de Sârmă Splicer Terminal Lipitură de Sertizare

RON 9.28
RON 8.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Descriere :
100% de Brand nou și de înaltă calitate.
Potrivit pentru aplicații de joasă tensiune.
Rapid îmbinare cabluri conectori pot fi folosite pentru a atinge într-un existent de alimentare cu sârmă sau paralel de îmbinare a două cabluri împreună.
Acești conectori sunt rapid și ușor de utilizat; nu este nevoie să se dezbrace fire - conectorul face acest lucru pentru tine!
Doar un set de clești și treaba e făcută.
Rapid îmbinare cabluri conectori sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de Scotchlok, Scotchlock, Scotchlocks, clichet de Blocare, de Îmbinare cu Conectori, Self-Stripping Conectori.
Roșu Scotchlocks = Cablare Dimensiuni de 0.5mm2 - 1.0mm2 (19 AWG - 17 AWG)
Albastru Scotchlocks = Cabluri Dimensiunea de 1.0mm2 - 2.5mm2 (17 AWG - 13 AWG)
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și sărbătorile legale. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asp. Scopul nostru este satisfactia clientului. 7. Timp de livrare : Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Articol Greutate:
31g
Caracteristici Speciale:
Potrivit pentru aplicații de joasă tensiune.
Nume De Brand:
Vehemo

Alegerea clientului