.

.

Desene Animate Pepene Verde Bunny Frunze De Pepene Verde Pisică Ochelari De Soare Broșe De Metal Femei Haine Insigne Decor Drăguț Brosa

Desene Animate Pepene Verde Bunny Frunze De Pepene Verde Pisică Ochelari De Soare Broșe De Metal Femei Haine Insigne Decor Drăguț Brosa

RON 1.80
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Aproximativ 2,5 * 2,5 cm
Metoda De Plată
Vom accepta doar Escrow, card de Credit, Western Union.
Ambele vă Rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.
Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.
Am expediat de luni de sâmbătă cu excepția sărbătorilor legale. Ambele vă Rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de plată, dacă doriți să modificați adresa de livrare.
Servicii Standard durează aproximativ 18 la 25 de zile lucrătoare. Nu act de faptul că acest Serviciu NU poate fi urmărită.
Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10 până la 15 zile lucrătoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul.
Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Ambele vă Rugăm să adăugați un alt 5 la 10 zile după o întârziere.
Se întoarce la Termen
Dacă ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data primirii cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.
Dacă ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în original și neutilizate condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Nu citeste tot descrierii furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas are atunci pare a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elementele care sunt compania de descriere. În situația, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să Putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea Ta.
Despre Noi
După 4 ani de succes împușcat pe e Bay, am decis să ne nirvana. Suntem în prezent de specialitate la Femeile 's și Copii' de Moda. Am valoarea fiecărui client, precum și client angro. Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China. Clienților noștri le oferim rucsaci economii în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice. Am dojo.oferă nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.
Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție. Ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
zheFanku
Metale De Tip:
Aliaj De Zinc
Material:
Metal
Stil:
Trendy
Formamodel:
Consumabile De Zi Cu Zi
Broșe Tip:
Broșe
Numărul De Model:
BRH0640
Gen:
Femei
Tip De Element:
Broșe
Fine sau de Moda:
Moda
Tip De Element:
Broșe
Fine sau de Moda:
Moda
Tip De Unitate:
bucata

Alegerea clientului