.

.

Aspirator Robot B6009 rezervor de apă Harta si Giroscop umede&uscat Navigare Memorie perie Virtuale Blocker Lampa UV Mop Leu

Aspirator Robot B6009 rezervor de apă Harta si Giroscop umede&uscat Navigare Memorie perie Virtuale Blocker Lampa UV Mop Leu

RON 940.00
Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Certificare : CE,EMC,Ro HS,CB,UL,GS Special Duza de Aspiratie : Multifunctionala Perie Combinată Funcția : Mopul & Zdrobitoare & de Aspirație Tip Tensiune (V) : 14.8 V Numar Model : B6009(FBA) Central perie : în formă de V de Curățare Traseu : Planificate Tip Dual lampa UV : da Sac Sau Fără sac : Fără sac Filtre : 3 D HEPA Lungime Cablu (m) : Wireless Navigare : Harta 2 D & Giroscop Putere (W) : Mare lada de gunoi : 1000m L de Mărfuri Tip : Robot Aspiratoare capacitate Baterie : 2000m AH baterie Litiu-ion Tip : Ultra Fin Filtru de Aer Programul de Curățare : Da Sincronizare Rezervare : Da Puternic de Aspirare : 3000pa Instalare : Robot Inteligent de memorie : da Praf de Stocare Tip : Cutie de Praf de Mare rezervor de apă : da LCD : Da Telecomanda : Da de Viață a Bateriei : 1 ora si 30 de minute
Nume produs : 2 D Harta de Navigație și de Memorie Aspirator Robot B6009
Caracteristici Speciale :
1. Robotul poate detecta întregul mediu în jurul valorii de, și apoi a construi harta în interiorul PROCESORULUI, astfel încât să-l facă curățenie cu planul de la o cameră după altul.
2. Robotul este cu memorie să știu unde s-a curățat în timp ce în cazul în care nu, astfel, o singură dată zdrobitoare de acoperire este de peste 98%. Curățarea calea rată de repetiție este de aproximativ 1%.
3. Umanizat design cu voce memento. Robotul vă va reaminti atunci când încărcarea, începe să facă curățenie, plin de gunoi sau glitch.
4. De înaltă eficientă de curățare : puterea de aspirare este destul de puternic. Proiectarea 3 D filtru de aspirare previne portul blocat și filtru HEPA evită secundară de poluare a aerului. Rezervorul de apă ajută pentru a face umed colector. În plus, puterea De aspirare este reglabil, astfel încât am putut alege un mai silentios mod.
5. Nr. de reper producător de auto reîncărcare, programul de curățare, control de la distanță, anti-cădere și UV de sterilizare. UV de sterilizare este modul dual, unul este la podea, celălalt este la lada de gunoi. Este frumos pentru persoanele care sunt alergice la acarieni.
Descrieri :
1. Smart Memory : Scăzut de curățare lipsește rate & mare rata de acoperire.
2. Inteligent de sens mediu diferit de etaje și reglați direcția sa în termen de 10ms
3. Aplica la diferite nivele : scăzut/hard covor în înălțime de 1 cm, din lemn masiv, gresie si faianta pentru casa, camera de hotel și de birou.
4. Twining dovada de design din europa centrală role împiedică să răsucit de fire.

Principalele caracteristici

Plug Type:
SUA, UE, MAREA BRITANIE, AU
certificare:
CE,RoHS,UR,GS,UL,SASO,CB
Funcția:
umed și uscat
Control De La Distanță:
Da
Numărul De Model:
B6009
Calendarul De Rezervare:
Da
Special Duza De Aspiratie:
Curat De Praf Ciclon De Colectare Duza
Tensiune (V):
100-240V
Curățarea Traseului:
Planificate Tip
Sac Sau Fără Sac:
Fără sac
LCD:
Da
De Viață A Bateriei:
1 oră și 30 de minute-2 ore
Instalare:
Robot
Putere (W):
Praf De Stocare De Tip:
Cutie De Praf/Praf Găleată
Tip:
Ultra Fin Filtru De Aer
Lungime cablu (m):
Wireless
Nume De Brand:
Robot de stil de viață
dimensiune:
(D)350mm*(H)100 mm
smart memory:
Da
UV:
Da
Timp de garanție:
un an
Capacitatea Bateriei:
2000mah litiu
Tip Marfă:
De Curățare De Uz Casnic

Alegerea clientului